Fylkestinget i Buskerud fylkeskommune har vedtatt å opprette en anonym elektronisk forslagskasse der det anonymt kan meldes inn direkte til hovedutvalget for utdanningssektoren forslag til tiltak for å avbyråkratisere skolehverdagen. Har du slike forslag kan du registrere de her. Foran hvert møte i hovedutvalget for utdanningssektoren blir forslagene lagt frem som referatsaker for hovedutvalget, som da kan vurdere om det er forslag de ønsker utredet og vurdert nærmere.

+18

Vannautomat

Anonym 8 år siden oppdatert 8 år siden 3

Meg og mine medelever er ofte tørste i hverdagen. Lurer dermed på om det hadde mulighet å hatt vann automater på de vidregående skolene

+13
Fullført

pedagogikk i skolen

Anonym 7 år siden oppdatert av HUU_Sekreteriat 6 år siden 3

jeg syntes det burde innføres pedagogikk som et skole fag. dette vil lære elevene hvordan forstå andre, hvordan være en god leder og jeg tror det vil gi dem en økt sosial kompetanse

+11
Til vurdering

Trådløst internett for elevene!

Anonym 7 år siden oppdatert 6 år siden 2
+10

Miljøfyrtårn for alle

Anonym 7 år siden oppdatert av Elevorganisasjonen i Buskerud 7 år siden 1

Det finnes allerede i dag mange sertifiserte miljøfyrtårn jeg har et lite håp om å få alle skoler i Norge skal bli miljøfyrtårn.

+6

For dyr kantine

Anonym 6 år siden 0

Senke prisen i kantina. Mye av maten er urealistisk dyrt, som feks ostebriksen som er mye mindre, men dyrere enn en baguett. Ærlig.

+4

Stoppe bruk av ulovlige rusmiddel på skolen

Anonym 6 år siden 0

Stoppe bruk av ulovlige rusmiddel på skolen, flere elever som sitter ruset i timer.... Dette er veldig ubehagelig for mange, flere lærere som ikke gjør noe med det! Disse burde i utgangspunktet bli kastet ut av skolen!

+3

Hvor ble det av den legendariske læreren, Åge Hvitstein?

Anonym 5 år siden oppdatert 2 år siden 3
+2
Åpen

test ny opgave - sendes mail

HUU_Sekreteriat 7 år siden oppdatert 7 år siden 1

dette er bare en test

+1

skoleturer

Anonym 5 år siden 0

Ikke gi skoleturer til utlandet til kun utvalgte klasserLeveres av UserEcho