Fylkestinget i Buskerud fylkeskommune har vedtatt å opprette en anonym elektronisk forslagskasse der det anonymt kan meldes inn direkte til hovedutvalget for utdanningssektoren forslag til tiltak for å avbyråkratisere skolehverdagen. Har du slike forslag kan du registrere de her. Foran hvert møte i hovedutvalget for utdanningssektoren blir forslagene lagt frem som referatsaker for hovedutvalget, som da kan vurdere om det er forslag de ønsker utredet og vurdert nærmere.

+18

Vannautomat

Anonym 3 år siden • oppdatert 3 år siden 3

Meg og mine medelever er ofte tørste i hverdagen. Lurer dermed på om det hadde mulighet å hatt vann automater på de vidregående skolene

+13
Fullført

pedagogikk i skolen

Anonym 2 år siden • oppdatert av HUU_Sekreteriat 1 år siden 3

jeg syntes det burde innføres pedagogikk som et skole fag. dette vil lære elevene hvordan forstå andre, hvordan være en god leder og jeg tror det vil gi dem en økt sosial kompetanse

+10
Til vurdering

Trådløst internett for elevene!

Anonym 2 år siden • oppdatert 12 måneder siden 2
+10

Miljøfyrtårn for alle

Anonym 2 år siden • oppdatert av Elevorganisasjonen i Buskerud 2 år siden 1

Det finnes allerede i dag mange sertifiserte miljøfyrtårn jeg har et lite håp om å få alle skoler i Norge skal bli miljøfyrtårn.

+5

For dyr kantine

Anonym 1 år siden 0

Senke prisen i kantina. Mye av maten er urealistisk dyrt, som feks ostebriksen som er mye mindre, men dyrere enn en baguett. Ærlig.

+3

Stoppe bruk av ulovlige rusmiddel på skolen

Anonym 9 måneder siden 0

Stoppe bruk av ulovlige rusmiddel på skolen, flere elever som sitter ruset i timer.... Dette er veldig ubehagelig for mange, flere lærere som ikke gjør noe med det! Disse burde i utgangspunktet bli kastet ut av skolen!

+2
Åpen

test ny opgave - sendes mail

HUU_Sekreteriat 2 år siden • oppdatert 2 år siden 1

dette er bare en test

0

Friminutt!

Anonym 4 dager siden 0

At alle har friminuttene sine på så like som mulig tidspunkt... så man kan være med medelever fra andre linjer og klasser!

0

"Oppstartssamtale skoleåret 2019/20 - Vg1 og Vg2" / Lier vgs kan komprimeres til 2 sider.

Anonym 1 uke siden 0

Hei,

Anbefaler at skjemaet "Oppstartssamtale skoleåret 2019/20 - Vg1 og Vg2" / Lier vgs komprimeres til 2 sider.

På forhånd takk.

MVHLeveres av UserEcho